"Rosie et l'étrange antiquaire" (Rosie og den mærkelige antivitetshandler), illustrationer til en tekst af Catherine Kalengula. Illustreret i september 2004 som en del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer fra www.ricochet-jeunes.org med temaet "hvad sker der om natten", udgivet på CD-rom i slutningen af 2004.

Afventer en udgiver...Klik på billedet for at se den illustrerede tekst (på fransk) (tålmodighed - det tager circa 5 minutter på en modem forbindelse)


"Ursule", illustration til en lille tekst af Myriam Marquet, tegnet i januar 2005. Illustration solgt ved "salon de l'illustration" den 5te og 6te marts 2005, organiseret af "Si la Bulle..." i samarbejde med den 7e "salon du livre de Bondues" (Lille) om temaet "at rejse".

Indtægten ved salget går til foreningen "l'enfant@l'hôpital".

"Nina et la Magie des 4 Saisons" (Nina og de 4 årstiders magi), 4 illustrationer til en tekst af Myriam Marquet, tegnet i marts/juni 2005 som en del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer på "Les Ondes du Ricochet"

Afventer en udgiver...Klik på billedet for at se den illustrerede tekst (på fransk)."Lilo et le Vent" (Lilo og Vinden), 2 illustrationer til en tekst af Catherine Kalengula, tegnet i juni 2005 som en del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer på "Les Ondes du Ricochet"

Afventer en udgiver...Klik på billedet for at se den illustrerede tekst (på fransk)."A Walk Under the Moon" af Myriam Marquet og "Pas de bisous pour un Vampire" (Ingen kys til en vampyr) af Morrigan.
Illustrationer tegnet i juni/juli 2006 til to tekster inspirerede af en af mine illustrationer. En del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer "PROJET3" (Ricochet)


Afventer en udgiver...


Klik på billedet"Chaudière la sorcière peu ordinaire" (Chaudière den usædvanlige heks), illustrationer til en tekst af Virginie Hanna tegnet i juli 2006. En del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer "Comptines Monstrueuses" som kan ses på siden
"Quand Plumes et Pinceaux s'emmêlent"

Afventer en udgiver...Klik på billedet for at se den illustrerede tekst (på fransk)."Monstre-ville", illustrationer til en tekst af Guy Pagé tegnet i august 2006. En del af et kollektivt projekt af forfattere og illustratorer "Comptines Monstrueuses" som kan ses på siden
"Quand Plumes et Pinceaux s'emmêlent"

Afventer en udgiver...


 
Klik på billedet for at se den illustrerede tekst (på fransk).